Ачаалаж байна ...
Цацагт хяруулын маханд анхны боловсруулалт хийнэ. Шулж авсан цээжны махны гадна шүүсийг цаасан болон даавуун алчуураар шингээж авна.

Оролцогч нарын хийх ёстой хоол "Шарсан зайрмаг болон макрон, Жимсний царцмаамаг" байлаа.

Энэ удаагийн дугаарт гадаад иргэд оролцож, хонины тархиар бэлтгэсэн хоол хийн өрсөлдлөө.

Оролцогч нарын хийх ёстой хоол "Герман маягаар бэлтгэсэн гахайн шийр, навчин мантуу, исгэлэн байцаатай халуун эсвэл чихэрлэг сүмстэй" байлаа.

Оролцогч нарын хийх ёстой хоол " Амталж шарсан нугасны толгой, нугасны махан шанзтай банш" байлаа.

Оролцогч нарын хийх ёстой хоол "Халуун тосоор шарж болгосон загас" байлаа.

Оролцогч нарын хийх ёстой хоол "Туулайн махаар бэлтгэсэн 3 багц сонгодог хоолны иж бүрдэл" байлаа.

"Ахлах тогоочийн заавраар" шоуны хоёрдугаар цувралын эхний дугаар үзэгч та бүхэнд хүрч байна.

Хоолны нэр: “Гар аргаар бэлтгэсэн зайдас, төмсний нухаш, болон дарсан жигнэсэн байцаатай”

"Ахлах тогоочийн заавраар" шоу нэвтрүүлгийн Сар шинийн баярын дугаарт: Ахлах тогооч: Ш.Эрдэнэхүү, Б.Ариунбилэг Оролцогч: “Номин талст” хамтлагийн дуучин Т.Дэлгэрмөрөн, “Мөрөөдлийн театр”-ын жүжигчин Г.Алтаншагай.

“Ахлах тогоочийн заавраар” шоу нэвтрүүлгийн 12 дахь дугаарын зочноор эгэл жирийн жолооч, адуучин эрчүүдийг мэргэжлийн гал тогоонд урив.

Ачаалж байна ...